סיור אוכל בשווקים של ירושלים "בשוק מחנה יהודה", שוק העיר העתיקה ושוק הבוכרים.
סיור טיול ויום גיבוש וכיף של טעימות קולינרי לקבוצות וימי הולדת בשוק מחנה יהודה וסיור להיכרות עם השווקים המדעיים של מחניודה כמו השוק העיראקי והשוק הפתוח והסגור .
סיור טעימות ברחוב מחנה יהודה שהוא "השוק הפתוח" וסיור קולינרי בשוק הסגור ברחוב "עץ החיים", סיור ברחוב התות והאגוז, סיור ברחוב השקמה והערמונים, סיור ברחוב האשכול והתפוח, סיור ברחוב התות והשקד, סיור ברחוב השזיף והאפרסק, סיור מודרך בעקבות משפחת בנאי ברחוב מאיר אליהו בנאי ובעבר היה רחוב "האגס 1",סיור ברחוב פרי הארץ , רחוב הדקל ואבישר, סיור טעימות קולינריות בין סוחרי "שוק מחניודה" והיכרות עם האנשים, נשוחח איתם, ידברו אלינו מבעד לבאסה וגם ייצאו אלינו ולמענינו.
"שוק מחנה יהודה" התחיל בסוף המאה ה-19 כשערביים משייח' באדר, ליפתא ודיר יאסין הגיעו לשטח הפתוח השייך לבנקאי היהודי חיים אהרון ולרו, המגרש ליד נחלאות והחלו למכור ירקות לתושבי האיזור.
גבריאל הכהן משכונת "בית יעקב" כתב בספרו "בית אבינו"-
היה זה שוק ללא סידורים מיוחדים. סלים ותיבות היו נערמים אלה בצד אלה בשדה הפתוח. מגדלי הירקות והמוכרים, לעיתים קרובות מוֹכרות, ישבו ליד מרכולתם וציפו לקונים. הקונים היו יהודים ואילו המוכרים – פלאחים ערבים מהכפרים הסמוכים לירושלים. וכך עמדו שני העמים אלה מול אלה, דבר אשר שיווה לשוק אופי מיוחד. עקרות בית יהודיות ניסו לדבר ערבית והפלאחים והפלאחיות הערביות ניסו להיפטר מסחורתם בייידיש ההמולה הייתה גדולה, ובתוך המולה זו של צעקות, עמידה על המקח, סחר-מכר וקללות, ניסו גם הילדים להפיק תועלת. לא היה קל מזה לסחוב מלפפון טרי, בצל ירוק או עלה חסה טעימים לחיך.
לא עניין את התורכים סניטריה ואסתטיקה וכך שוק מחנה יהודה התפתח לו בחום ללא תנאים "בשוק ולרו".
כשכבשו הבריטים את ירושלים, ראה לנכון הגנרל רונלד סטורס שליט ירושלים באחידות ושימור האופי הירושלמי של שוק מחנה יהודה, לשם כך מביאים הבריטים את צ'רלס רוברט אשבי והדברים החשובים היו- ביצוע תשתיות ביוב, סניטציה בסיסית, מים זורמים ומאווררים, תאורה, פינוי אשפה ועוד.
צ'רלס רוברט אשבי "התלהב" יתר על המידה ובתכנונו היו קשתות, כיפות ושערים אך הרוב לא בוצע בשל תקציב דל ושוק מחנה יהודה חזר לסורו, אחרי מאורעות תר"פ ותרפ"א יהודים חששו להגיע לאיזור העיר העתיקה וכך שוק מחנה יהודה מתפתח לו ואז יש כבר יותר סוחרים ומוכרים יהודים מערבים.
מי שניצל את המצב הייתה ישיבת "עץ החיים" ששכנה בסמוך ובשטחה הקימו חנויות על אדמתה.
סיור טעימות בשוק המוסלמי בעיר העתיקה בירושלים.
סיורי טעימות בשוק הבוכרים ושוק מאה שערים ושוק בית ישראל